資格外活動許可の申請についてはlinkOISのHPをご覧ください。
2012年7月9日以降に資格外活動許可を取得した学生は、 在留カードの写し(表・裏)を提出用台紙に貼り、電気系事務室までご提出ください。

• 休学中に資格外活動をすることはできません。

link電気系事室への提出用台紙(ダウンロード可)
——————————————————————–
About the application for the “Permission to Engage in an Activity Other Than That Permitted Under the Status of Residence Previously Granted”,
please refer to linkOIS’s Website.

Students who apply for the permission after July 9th, 2012 have to submit a copy of RESIDENCE CARD to EE-office.

• Also, please note that student must not work during a leave of absence.

Please paste the copy of RESIDENCE CARD on linkthe form and submit it to EE-office.