東京国際交流館(JASSOお台場)の入居者募集について(平成29年度第1回推薦方式募集) 3/27~4/30入居
Entry for from March 27th to April 30

• 申込み締切
    • 2月28日(火)
      Deadline : February 28th 2017(Tue)
    • 募集居室がなくなった場合、途中で募集を中止します。
      We’ll stop the entry, when there is no room can be provided.
    • 5月以降の申請書提出期限については、平成29年度第2回推薦方式募集要項でお知らせします。
  • 申込み場所
    • 電気系事務室 EE-Office
  • 申請書類 Required documents:
    • 1. 入居申請書 様式1(写真貼付、署名欄あり)
    • 2. 東京国際交流館における交流活動実施・参加計画書 様式3
    • 3. 入居誓約書 様式14
    • 4. 学生証の写し
    • 5.入学許可の写し (入学決定者のみ、後日学生証の写しを提出必要あり)
    • 6. 旅券の写し(顔写真のページ、日本国査証ページ、上陸許可日のページ)
    • 7. 在留カードの写し (表裏)
    • 《夫婦室、家族室を希望する方》
      • 同居人全員の旅券の写し(顔写真のページ、日本国査証のページ)
      • 同居人全員の在留カードの写し(表裏)
      • 同居人全員と申請者の続柄が分かる書類の写し(住民票、戸籍謄本、婚姻証明書等)
        ※英語以外の外国語で記載されている場合、申請者本人が署名した翻訳文(日英どちらか)を添付のこと。

• 1. Application Form1(Required your photo and signature)
    • 2. The proposal for implementation/participation of exchange activities Form3
    • 3. Application for Tokyo International Exchange Center Form14
    • 4. Copy of Student ID card
    • 5.   Copy of Notification of Acceptance(who was newly accepted, Copy of Student ID card will be needed later)
    • 6. Copy of passport pages showing the ID photo,  Japan visa and the date of landing permit.
    • 7. Copy of both side of Residence card.
    • 《Who wish to live with your family》
      • Copies of the Residence card of your spouse and children whom you are living with.
      • Copies of passport pages  showing the ID photo, Japan visa of your spouse and children whom you are living with)
      • Document which certifies the relation with your family. (copy is acceptable)
        ※Japanese or English translation (with your signature) is needed, in the case that  document is written
        in foreign language except English.