• 2018年度S1S2学期 工学系研究科日本語教室は9月25日(火)から始まります。
  • 登録は下記URLより可能です。 (登録はクラスが開始されてからも随時可)
  • 日本語科目は卒業/修了要件の単位として認定されません(学部/電気系)。
  • 詳細は工学系研究科日本語教室のwebsiteでご確認ください

• OICE Japanese Language Classes 2018 Septeber A1A2 will start on September 25th 2018.
  • The registration starts on the OICE website. (You can register after the classes start.)
  • A Japanese Language is not authorized as credits of graduation/completion requirements(UNDERGRADUATE/EEIS)
  • Please check in detail on the OICE website.