東京国際交流館より、夫婦用C棟、家族用D棟の臨時募集 のお知らせです。

7月・8月に入居を希望する外国人留学生、日本人学生、研究者(外国人・日本人)がおられましたら、

電気系事務室までご連絡ください。

ご連絡いただいた時点での空き室状況を確認したうえで申請をお願いすることになります。

電気系事務室:eejim-ss@ee.t.u-tokyo.ac.jp

We inform  that JASSO ODAIBA accepts extra applications for international students, Japanese students

and researchers for move-in  July or in August.

Only for Residence Hall C for couples and Residence Hall D for families.

You can apply for once we checked the availability at the time you contact us.

This entry will be stopped according as their vacancies.

Please contact EE-Office if you wish.

EE-Office : eejim-ss@ee.t.u-tokyo.ac.jp